Meer kwalitatieve sollicitaties via Textilia, Schoenvisie en Bengels

Het platform van Textilia, Schoenvisie en Bengels is dé manier om de modeprofessionals te bereiken. Dagelijks bezoeken duizenden professionals de sites waardoor jouw vacature snel bij de juiste personen onder de aandacht komt en u meer kwalitatieve sollicitaties ontvangt.

U kunt uw vacature op verschillende manieren plaatsen zodat deze is afgestemd op uw wervingsbehoefte met als belangrijkste doel: contact met de beste kandidaten.

Waarom het vacatureplatform van Textilia, Schoenvisie en Bengels?

  • Eén platform voor de schoenen-, kindermode- en algemene modebranche.
  • Bengels, Schoenvisie en Textilia zijn toonaangevende informatiebronnen voor professionals met marktleidende posities in hun branche. De websites worden maandelijks bezocht door tienduizenden modeprofessionals.
  • De lezers zijn onder andere fabrikanten, agenten, stylisten, inkopers, detaillisten, directies, grootwinkelbedrijven, ketens en hoofdkantoren binnen de schoenen-, kinder- en modebranche.

Plaats direct een vacature!

Meer weten?

Neem voor meer informatie/een wervingsadvies op maat contact op met één van onze media-adviseurs via 020 4602215 of per e-mail vacatures@textilia.nl. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Vacature producten

Vacatureplaatsing

Standaard online

€350,00


Meer >> Bestel Nu >>

Meer bereik producten

Supplement Top job

Extra aandacht

€150,00


Meer >> Bestel Nu >>

Sales

Anne Wesselman

De vacaturesite van Textilia, Schoenvisie en Bengels brengt vraag en aanbod van vacatures van modeprofessionals effectief bij elkaar. Via de sites van Textilia, Schoenvisie en Bengels blijven professionals op de hoogte van het laatste modenieuws, achtergronden, trends en marktcijfers. Met duizenden unieke bezoekers per maand is dit hét ideale platform voor werkgevers om hun vacature bekend te maken.

Via deze site vinden modeprofessionals snel relevante vacatures.