De vacaturesite van Schoenvisie, Bengels en Textilia

De vacaturesite van Textilia, Schoenvisie en Bengels brengt vraag en aanbod van vacatures van modeprofessionals effectief bij elkaar. Via deze site blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale platform voor werkgevers om hun vacature onder een grote potentiele doelgroep bekend te maken.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste wervingsmix. Voor een vrijblijvend advies kan u contact opnemen met een van onze adviseurs (online) arbeidsmarktcommunicatie.

Waarom de vacaturesite van Textilia, Schoenvisie en Bengels?

  • Eén platform voor de schoenen-, kindermode- en algemene modebranche.
  • Bengels, Schoenvisie en Textilia zijn toonaangevende informatiebronnen voor professionals met marktleidende posities in hun branche.
  • De websites worden maandelijks bezocht door tienduizenden modeprofessionals.
  • De lezers zijn onder andere fabrikanten, agenten, stylisten, inkopers, detaillisten, directies, grootwinkelbedrijven, ketens en hoofdkantoren binnen de schoenen- en modebranche.

Jouw vacature ook onder de aandacht brengen?

Klik hier voor de mogelijkheden

De vacaturesite van Textilia, Schoenvisie en Bengels brengt vraag en aanbod van vacatures van modeprofessionals effectief bij elkaar. Via de sites van Textilia, Schoenvisie en Bengels blijven professionals op de hoogte van het laatste modenieuws, achtergronden, trends en marktcijfers. Met duizenden unieke bezoekers per maand is dit hét ideale platform voor werkgevers om hun vacature bekend te maken.

Via deze site vinden modeprofessionals snel relevante vacatures.

Support

Willemijn Mulder
085 401 3113
support@exenzo.com